top of page
forfatter og børneunderholder Marcus (Sk

Velkommen til Skovfars tanker. Her deler jeg jævnligt blogindlæg om emner, som jeg synes er relevante for mit arbejde som børnebogsforfatter, far, ballonkunstner og rimsmed.

Det kommer til at handle om højtlæsning, sprogudvikling, børnerim, børneopdragelse, børnebøger, og ja, ganske grundlæggende mit liv som børneunderholder, ballonmand, far, forfatter, foredragsholder og underviser i kreativ skrivning.

Jeg har arbejdet selvstændigt med børneunderholdning, og ballondyr, siden 2018, hvor jeg også fik udgivet min første børnebog "Alfred den rene bjørn", og har siden da underholdt med show og ballondyr i mange sammenhænge, og fået udgivet 3 børnebøger, 1 letlæsningsbog, og en bog om at lære at lave ballondyr, som helt sikkert står nede på dit lokale bibliotek. Derudover kan mine bøger findes her på siden.

Derudover har jeg en kandidat i Nordisk sprog og litteratur fra Aarhus universitet, med speciale i antiautoritær børnelitteratur, og har arbejdet både som Narrativ konsulent, og som højskolelærer med undervisning i kreativ skrivning.

Men mest af alt er jeg nok bare en nørdet familiefar, der elsker den gode historie, og at give plads til at reflektere over tilværelsen.

Vil du gerne booke mig til et foredrag, eller på andre måder lave et samarbejde, så skriv til mig på Skovfar@outlook.com, og hvis du skal bruge børneunderholdning med ballondyr til din næste fest, så læs mere her

 

bottom of page