1.png
3.png

Ballondyr til din fest

 
3.png

Med næsten 10 års erfaring, tusindvis af ballondyr, masser af børnefødselsdage, ballonvejledningsvideoer og samarbejder med landets førende ballonleverandør ”Pegani”, har Marcus ”Skovfar” kendskab til mange af de nemme, de svære, de kendte, og de mindre kendte ballondyr.

 

Derfor kan han med elefanter, gravhunde, sommerfugle, sværd og maskingeværer give børnene til jeres fest en helt vild oplevelse, hvad enten det drejer sig om den private børnefødselsdag, byfesten, eller som en lille hygge-aktivitet i børnehaven.

Ballondyr er altid et sikkert hit

Børn i mange aldre elsker ballondyr, og med god grund, det er nemlig rigtig sjovt, at se hvad ballonerne kan blive til. Derfor er ballondyr og ballonmand altid et stensikkert valg, når du skal bruge børneunderholdning.

8.png
2-7.png

Personligt hader jeg når priser ikke er tydelige og gennemskuelige. Derfor forsøger jeg, der hvor det er muligt, at lade mine priser være helt officielle, og så gennemskuelige som muligt. 

Du kan se mine priser nederst på siden, eller ved at trykke her.

Gennemskuelige priser

Vurder tiden på dagen.

Når du bestiller en ballonmand får du tit kun mulighed for at bestille en time ad gangen, men det er altså meget, hvis nu der kun kommer 10 børn til festen.

Derudover, så kan det nogle gange også være svært at sige, hvor meget tid man skal bruge, fordi man jo umuligt kan vide om køen til byfesten stopper lige ved det tidspunkt.

1.png

 

 

Derfor har jeg valgt at fakturere pr. Kvarter efter den første halve time er gået. På den måde kan vi bedre tilpasse efter jeres behov, derudover er det også tit muligt, at tilføje et kvarter ekstra på dagen.

Her har du priserne :

 

30 minutters ballondyr: 380,-

Pr. kvarter herefter 180,-

30 minutter er god tid til ca. 10 børn

(lørdag og søndag tilføjes et opstartsgebyr på 150 kr.)Jeg kører gratis i Juelsminde omegn (10 km fra 7130)
Hvis du er længere væk, så forvent transporttillæg på  3,54 kr pr. km (statens køretakst)

9.png

Bestil allerede idag

på tlf: 53 58 99 16

7.png

 

 

Når du booker Marcus ”Skovfar” til at komme og lave ballondyr, får du samtidig også tilsendt en rabatkode på 20% og fri fragt til webshoppen på Skovfar.dk – Så kan du nemlig købe fødselsdagsgaven her på Skovfar.dk - bøgerne har Marcus "Skovfar" så med på dagen, pakket ind, og signeret med en personlig fødselsdagshilsen - hvis det ønskes.

Rabatten gælder også  det nye sæt "lær at lave ballondyr med Marcus "Skovfar"", der for nyligt blev vist frem i Go'morgen Danmark. - Med det kan børnene selv lære at lave ballondyr, efter Skovfar har været på besøg.

Skovfars børnebøger kan du se i butikken - Klik her (åbner i nyt vindue)

20 % rabat og fri fragt på Skovfars børnebøger

Lær ballondyr med Skovfar!

 

Skal i have et helt anderledes indslag til festen? Så var det måske noget at lære at lave ballondyr!

Det kan i med Marcus "Skovfar"s lær at lave ballondyr-workshop. 

 

i Ca. 45 minutter underholder Marcus "Skovfar" med simple ballondyr, og sjov instruktion, i får lov at få ballonerne i hænderne, og at vride dem selv, måske sprænger de, måske gør de ikke, men en ting er sikkert, det bliver hylemorsomt og når vi er færdige kan alle lave 1-4 ballondyr.

 

Det er et sjovt indslag til børnefødselsdagen (for børn over 8 år), og er hylemorsomt til julefrokosten. Til teambuilding for pædagoger, og indskolingslærere, er det ligefrem en lærerig og brugbar evne til hverdagen, og til 60års-fødselsdagen vil det være et indslag der vil gøre dagen helt fantastisk for børnebørn, og de voksne må selvfølgelig også gerne være med.

1.png

På dagen vil Marcus ”Skovfar” have balloner, pumper og andet relevant udstyr med, som indgår i prisen.

Som altid får alle deltagere rabat på Skovfars bøger, dette gælder også bogen "Lær at lave ballondyr med Marcus "Skovfar"" der i 2021 var med i Go'morgen Danmark.

Prisen på ”lær ballondyr – workshoppen” afhænger af antallet af deltagere, ballondyr osv.