1.png
3.png

Ballondyr til din fest

 
3.png

Med næsten 10 års erfaring, tusindvis af ballondyr, masser af børnefødselsdage, ballonvejledningsvideoer og samarbejder med landets førende ballonleverandør ”Pegani”, har Marcus ”Skovfar” kendskab til mange af de nemme, de svære, de kendte, og de mindre kendte ballondyr.

 

Derfor kan han med elefanter, gravhunde, sommerfugle, sværd og maskingeværer give børnene til jeres fest en helt vild oplevelse, hvad enten det drejer sig om den private børnefødselsdag, byfesten, firmafesten eller en lille hygge-aktivitet i børnehaven.

Ballondyr er altid et sikkert hit

Børn i mange aldre elsker ballondyr, og med god grund, det er nemlig rigtig sjovt, at se hvad ballonerne kan blive til. Derfor er ballondyr og ballonmand altid et stensikkert valg, når du skal bruge børneunderholdning.

8.png
2-7.png

Priser 

1180 kr, pr. time 

+ transport (3,51 kr. pr km - gratis i Skive)

Husk at du i forbindelse med bestilling af ballondyr altid får 20% rabat på Skovfars bøger. 


 

Hverdagstilbud

De fleste arrangementer afholdes jo i weekender, på helligdage og i ferier, men hvis du nu har mulighed for at afholde dit arrangement en mandag-torsdag, så har du mulighed for at få ballondyr med til en særlig hverdagspris,

760 kr. pr. time 


Gælder mandag, tirsdag, onsdag og torsdage, ikke på helligdage og i skoleferier.

Fri transport i Skive.

 

9.png

Bestil allerede idag

på tlf: 53 58 99 16

7.png

 

 

Når du booker Marcus ”Skovfar” til at komme og lave ballondyr, får du samtidig også tilsendt en rabatkode på 20% og fri fragt til webshoppen på Skovfar.dk – Så kan du nemlig købe fødselsdagsgaven her på Skovfar.dk - bøgerne har Marcus "Skovfar" så med på dagen, pakket ind, og signeret med en personlig fødselsdagshilsen - hvis det ønskes.

Rabatten gælder også  det nye sæt "lær at lave ballondyr med Marcus "Skovfar"", der for nyligt blev vist frem i Go'morgen Danmark. - Med det kan børnene selv lære at lave ballondyr, efter Skovfar har været på besøg.

Skovfars børnebøger kan du se i butikken - Klik her (åbner i nyt vindue)

20 % rabat og fri fragt på Skovfars børnebøger

Lær ballondyr med Skovfar!

 

Skal i have et helt anderledes indslag til festen? Så var det måske noget at lære at lave ballondyr!

Det kan i med Marcus "Skovfar"s lær at lave ballondyr-workshop. 

 

i Ca. 45 minutter underholder Marcus "Skovfar" med simple ballondyr, og sjov instruktion, i får lov at få ballonerne i hænderne, og at vride dem selv, måske sprænger de, måske gør de ikke, men en ting er sikkert, det bliver hylemorsomt og når vi er færdige kan alle lave 1-4 ballondyr.

 

Det er et sjovt indslag til børnefødselsdagen (for børn over 8 år), og er hylemorsomt til julefrokosten. Til teambuilding for pædagoger, og indskolingslærere, er det ligefrem en lærerig og brugbar evne til hverdagen, og til 60års-fødselsdagen vil det være et indslag der vil gøre dagen helt fantastisk for børnebørn, og de voksne må selvfølgelig også gerne være med.

1.png

På dagen vil Marcus ”Skovfar” have balloner, pumper og andet relevant udstyr med, som indgår i prisen.

Som altid får alle deltagere rabat på Skovfars bøger, dette gælder også bogen "Lær at lave ballondyr med Marcus "Skovfar"" der i 2021 var med i Go'morgen Danmark.

Prisen på ”lær ballondyr – workshoppen” afhænger af antallet af deltagere, ballondyr osv.