top of page
1.png
3.png

Ballondyr til din fest

Ballondyr til fest
3.png

Med næsten 10 års erfaring, tusindvis af ballondyr, masser af børnefødselsdage, ballonvejledningsvideoer og samarbejder med landets førende ballonleverandør ”Pegani”, har Marcus ”Skovfar” kendskab til mange af de nemme, de svære, de kendte, og de mindre kendte ballondyr.

 

Derfor kan han med elefanter, gravhunde, sommerfugle, sværd og maskingeværer give børnene til jeres fest en helt vild oplevelse, hvad enten det drejer sig om den private børnefødselsdag, byfesten, firmafesten eller en lille hygge-aktivitet i børnehaven.

Ballondyr er altid et sikkert hit

Børn i mange aldre elsker ballondyr, og med god grund, det er nemlig rigtig sjovt, at se hvad ballonerne kan blive til. Derfor er ballondyr og ballonmand altid et stensikkert valg, når du skal bruge børneunderholdning.

8.png
2-7.png

Rabat på Skovfars bøger


Når du bestiller ballondyr til festen, får du altid 20% rabat på Skovfars bøger, og fri fragt, bare sig hvilke du vil have, og så har Skovfar dem med på dagen, signeret og evt. pakket ind. 

Skovfars børnebøger kan du se i butikken - Klik her (åbner i nyt vindue)

Hverdagstilbud

De fleste arrangementer afholdes jo i weekender, på helligdage og i ferier, men hvis du nu har mulighed for at afholde dit arrangement en mandag-torsdag, så har du mulighed for at få ballondyr med til en særlig hverdagspris,

Gælder mandag, tirsdag, onsdag og torsdage, ikke på helligdage og i skoleferier.

Fri transport i Skive.

 

9.png

Bestil allerede idag

på tlf: 53 58 99 16

Lær ballondyr med Skovfar!

Lær ballondyr med Skovfar

Vil i hellere have et lidt anderledes indslag? så skal i måske lære at lave ballondyr selv!

 

Det kan i med Marcus "Skovfar"s lær at lave ballondyr-workshop. Et helt anderledes og sjov indlsag for både børn og voksne!

 

I får lov at få ballonerne i hænderne, og at vride dem selv, måske sprænger de, måske gør de ikke, men en ting er sikkert, det bliver hylemorsomt og når vi er færdige kan alle lave 1-4 ballondyr.

Det er sjovt til børnefødselsdagen (for børn over 8 år), og hylemorsomt til julefrokosten. Til teambuilding for pædagoger, og indskolingslærere, er det ligefrem en lærerig og brugbar evne til hverdagen. 

1.png

På dagen vil Marcus ”Skovfar” have balloner, pumper og andet relevant udstyr med, som indgår i prisen.

Prisen på ”lær ballondyr – workshoppen” afhænger af antallet af deltagere, ballondyr osv. 

bottom of page