Skovfars Butik 

Hakke-Hans læser i sin avis - fra Marcus "Skovfar"s børnerim Hakke-Hans lægger et æg, en rimende børnebog for børn fra 4-8 år

 Velkommen til Skovfars butik, her finder du alle mine børnerim, Mal og LæsLet-bøger, og andre produkter samlet på et sted.

Jeg skriver sjove børnerim med mening, så hvis du kan lide Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, og især Doctor Seuss, så vil du nok også kunne lide Marcus ”Skovfar”.

Mine børnerim (også kaldet vrøvlerim, og nonsensrim) er fyldt med politisk ukorrekt humor, men fortæller også om det at være til.

De giver stof til eftertanke og skaber plads til debat, de udfordrer og stiller spørgsmål, og fortæller historier på flere plan, så der er noget til både barn og voksen, da de primært er skrevet til højtlæsning, og med et mål om at skabe nærvær.

Derfor vil du i børnebøgerne finde sjove tekster med meningsfulde pointer og dybt indhold, som børn og forældre kan snakke om, og reflektere over (selvfølgelig lige under den skøre overflade).

Husk at få bøgerne    signeret!

Når du køber børnebøger i Skovfars butik, kan du få dem signeret. Det gør børnebogen endnu mere speciel og personlig, og hvis det er en gave, er signering med til at gøre netop din gave til noget helt særligt. 

 

Bare skriv navnet på barnet, der skal have bøgerne, i feltet på købssiden. 

Så sørger jeg for at sætte en personlig hilsen i. Du kan også skrive, hvis det er en særlig anledning, eksempelvis jul, eller børnefødselsdag.

 

Fri fragt ved køb over 289!

- betal med mobilepay ved at vælge "manuel betaling"

Gør gaven endnu sjovere

med en personlig hilsen fra

Marcus "Skovfar"!

Hakke-Hans galer - fra Marcus "skovfar"s børnerim "Hakke-Hans lægger et æg" - en børnebog for børn fra 4-8 år