Velkommen til Skovfars hyggested!

Her på siden vil jeg samle lidt forskelligt som i kan hygge med derhjemme. Dette gælder bla. mine "mal-selvtegninger", mine "Godnathistorie med Skovfar" - videoer, og mine "lær at lave ballondyr"-videoer, og hvis du vil tilbage til forsiden, så er det også en mulighed.

Hent Gratis "Mal-Selv" tegninger

Til hver af mine børnerim har jeg fået lavet "Mal-selv" tegninger, så børnene selv kan farvelægge figurerne fra mine børnebøger.

 

Det er helt gratis, bare hent dem ved at bogen nedenfor. Så får i gratis, kreativ og hyggelig underholdning til børnene.

Hvis du tager et billede af jeres farvelagte tegning og lægger den på Facebook eller Instagram med #Skovfar (og skriver det til mig) 

Så kan du få en rabatkode på 10% til Skovfars butik.

 
Mal-Selv tegninger til Marcus "Skovfar"s børnerim "Sigrid - slangen uden venner" - Så kan du selv farvelægge Pløkke-Palle, Sigrid og Psyko-Sanne.
Mal-Selv tegninger fra Marcus "Skovfar"s børnebog "Alfred den rene bjørn" - Så kan du selv farvelægge de dyr fra Skovfars børnebog, som du bedst kan lide. Farvelæg bl.a. bjørnen Alfred og Fluen Finn
 

Godnathistorie med Skovfar

Jeg synes at børnebøger fortjener at blive læst højt, og især børnerim, det er også en af grundene til at jeg laver mine fortælleshows.

flere af mine børnerim bliver til lydbøger(ligger bl.a. på Ereolen). Herunder kan du høre nogle af mine børnebøger læst højt.

Hakke-Hans lægger et æg

"Hakke-Hans lægger et æg" er mit nyeste børnerim, og er historien om hanen Hakke-Hans, der rigtig gerne vil have kyllinger. Desværre lægger hans høns ingen æg. Han har prøvet alle de metoder han kender fra dengang i militær, men intet virker. Til sidst får hønen Clara overtalt ham til at lægge et æg selv, så han kan vise hønsene hvordan man gør.

"Hakke-Hans lægger et æg" handler om, hvordan tingene nogle gange bliver værre, hvis man stresser og presser på. Det er en historie om at erkende sine egne fejl og lave om på det, man selv gør, for at få det man ønsker sig. - Hør historien, ved at se videoen ovenfor.

"Sigrid - slangen uden venner"

"Sigrid - slangen uden venner" er historien om slangen Sigrid, der er rigtig træt af at hendes mor laver aftensmad af hendes venner.

Det er en historie om venskab, og om at lære at sige fra. Hør historien ved at se videoen ovenfor.

 

Lær at lave ballondyr med Skovfar

Her kan du lære at lave ballondyr. Børn elsker ballondyr, og hvad end du er barn eller voksen, så er det et hit at du også kan lave dem. Det er ikke særlig svært, men for at gøre det endnu nemmere, har jeg givet videoerne sværhedsgrad.