top of page

Mangler i børneunderholdning til børnehaven, indskolingen, byfesten, eller biblioteket?

Marcus "Skovfar" tilbyder børneunderholdning til mange forskellige slags arrangementer, både ballondyr til byfesten, og ballondyrsworkshops til personalefesten, men også sit helt vilde fortæller- og ballonshow til børnehaven, indskolingen eller børnebiblioteket.

Her kan de 3-8 årige opleve Skovfars vanvittige børnerim vækket til live, med fortælling, ballondyr og indlevelse i en helt vildt oplevelse, på ca. 45 minutter.

showbillede Liv Leopard.jpg

Så kig her: 
 

Børneunderholdning for de 3-8 årige, op til 150 deltagere, og et ballondyr med hjem!

Skovfars ballon og fortællershow er en hybridoplevelse mellem ballondyr, (som børn jo elsker) og Skovfars egne hylemorsomme, og vanvittigt politisk ukorrekte børnebøger om skøre dyr i absurde situationer.

 Med hver børnebog lavet om til kæmpeformat vækker Skovfar sine historier til live med indlevelse, fjol, ballade og ballondyr.

Skovfar optræder med ballon og fortællershow

Pointer der lægger op til dialog og samtale
 

17 -2.png

Børnebøgerne har hver især en morale, som man bagefter kan snakke med børnene om og arbejde videre med.

"Liv Leopard bliver smartere end smart" handler f.eks. om den vilde Leopard Liv, der rigtig gerne vil have en ven. Men hun er vild, og alle de andre er fornemme og fine. Derfor laver hun om på sig selv for at passe ind...

- Det er bare ikke altid smart, at alle er ens. Nogle gange er det måske smartere at en er vild... (hvis f.eks. en jæger skulle komme forbi)

Derudover rimer børnebøgerne (hvilket er med til at udvikle børnenes ordforråd), og så er de også krydret med skarpe og flotte illustrationer, som man også kan få (gratis) som mal-selvtegninger.

Fortællershowet bliver tilrettelagt efter jeres behov!

Skovfar har optrådt for mange tusind børn, i børnehaver, indskolingen, teatre, bymidter og rundt omkring på landets biblioteker.

 

Derfor har han også stor erfaring med børneunderholdning, og kan tilrettelægge fortællershowet efter jeres behov

Foto Skovfar_edited_edited.png

Det betyder bl.a. at børnehaver og skoler får rabat i hverdagsdagstimer, og at ballondyrene, som børnene kan få med hjem, kan være færdiglavet og medbragt hjemmefra, så alle kan nå at få et, uden ventefrustrationer. 

Ring eller send en mail, og lad os sammen finde ud af om Skovfars fortællershow er det rigtige børneunderholdning for jer.

Læs også om andres oplevelser her:
 

bottom of page