top of page

Skovfars Børneunderholdning

Hakke hans lover at lægge det største æg nogensinde set fra Marcus Skovfars børnerim Hakke-Hans lægger et æg - en børnebog for børn fra 4-8 år

For at give dig den bedste oplevelse og de svar du søger, vil jeg derfor bede dig om at klikke på en af de 3 knapper nedenfor, alt efter  hvor du søger børneunderholdning til. (hvis du ikke kan finde et svar der passer,  så vælg det der passer bedst, og ellers må du meget gerne kontakte mig, så skal jeg nok hjælpe dig så godt jeg kan.

3 børneunderholdning på biblioteket.

Underholdning på biblioteket

Når jeg underholder på biblioteket, så har jeg fokus på at give den gode læseoplevelse. 

oplevelsen med Skovfars fortælleshow skal helst give børn og forældre lyst til at læse mere, og skal ikke bare være en underholdningsoplevelse. 

Derudover så har jeg fokus på den gode historie, rim og remser, og på at holde fokus på selve fortælledelen. 

Mine shows er for børn fra 3-8 år.

Til sidst men ikke mindst tror jeg på at det der gør mig anderledes end eksempelvis en ballondmand, netop er det med den fysiske bog. Jeg forsøger derfor at holde mit show så analogt som mulig, og fokusere på historien, og give børnene lyst til at læse mere.

Hakke-Hans presser for at lægge et æg - Fra Hakke-Hans lægger et æg, et børnerim af børnebogsforfatter Marcus "Skovfar" Øland - en børnebog for børn fra 4-8 år

Mere læselyst og den gode læseoplevelse!

Litteratur skal mere end bare at underholde, det skal helst udfordre, give stof til eftertanke og sætte problemer under debat. I et barns verden betyder det noget lidt andet, end i en voksens, men jeg synes det er vigtigt at vi ikke glemmer, at børnelitteraturen, også gerne må udfordre og give stof til eftertanke. Det forsøger jeg at gøre i mine børnerims-historier, der som skal mere end bare at underholde.

 

Jeg er stærkt inspireret af den amerikanske Doctor Seuss, og skriver børnerim med historier om karakterer der går igennem en personlig udvikling - det tror jeg er med til at skabe den gode læseoplevelse, fordi den gode læseoplevelse skal mere end bare at få os til at grine. 

Jeg tror på at vi kan give vores børn mere læselyst, ved at vise dem hvad litteraturen kan, derfor forsøger jeg at skrive litteratur til børn fra 4-8 år, der indeholder alle de samme elementer som god litteratur til vokse gør. 

Det skal lære os noget om livet, give stof til eftertanke og fortælle historier i flere lag.

frida overtaler Hakke-Hans til at lægge et æg - fra Marcus Skovfars børnerim Hakke-Hans lægger et æg - en børnebog for børn fra 4-8 år - Marcus Skovfar - børnerim med mening

Rim og Remser

- Meget for pengene!

 

Selvom jeg ikke er dyr, så ved jeg godt, at budgetterne til børneunderholdning sjældent er høje. Derfor skal forløbet gerne kunne mere end bare at underholde børnene, som nævnt tidligere. Men en nem måde at gøre noget ved det, er også, at inddrage mange flere børn.

Jeg kan underholde op imod 150 børn ad gangen, og det jeg tilbyder er derfor meget priseffektivt. 

bottom of page