Velkommen til   Skovfars hjemmeside 

profil_edited.png

Her kan du købe mine børnebøger (i butikken), læse om mine fortælleshows, der er aktiv levendegørelse af børnebøgerne, og se hvad jeg tilbyder inden for ballondyr til børnefødselsdag og arrangementer.

Du kan også slå et smut ind forbi "Hyggestedet" hvor jeg har samlet gratis aktiviteter, blogindlæg om højtlæsning, underholdning og smagsprøver på børnebøgerne.

God fornøjelse.

 Så hvor skal vi hen herfra? 

Her finder du billedbøger og børnerim for de 3-8 årige, og "Mal og LæsLet"-bogen, der er et sjovt letlæsningskoncept for de 5-7 årige.

Mit mål er at skabe så mange smil som muligt. Derfor er børnebøgerne spækket med humor (på grænsen til det pædagogisk ukorrekte) og sjove tegninger, af den dygtige tegner Johan Holm Nielsen. Derudover indeholder de alle en hyggelig pointe om det at leve på godt og ondt, det er nemlig Børnerim med mening.

Når du køber her på siden, kan du få bøgerne signeret. Det gør oplevelsen helt speciel, og hvis at børnebogen er en gave kan du også vælge at få den pakket ind og leveret sammen med en ballonmand på dagen -læs mere under "Ballondyr med Skovfar"

Her kan du læse om Skovfars Fortælleshow -

Til hver af mine børnebøger har jeg lavet det som jeg kalder et fortælleshow

- det er aktiv levendegørelse af børnebogen med ballondyr, fakter, sjove stemmer og fuld inddragelse og indlevelse. Skovfars Fortælleshow er et hit, og indtil videre har jeg besøgt i omegnen af 200 børnehaver, skoler, biblioteker, supermarkeder og andre scener, hvor mere end 5000 børn er blevet betaget, forundret og medrevet af historierne. 

herunder er også et uddrag af andres oplevelser med Fortælleshowet og bøgerne.

Her kan du læse om de forskellige muligheder jeg tilbyder inden for ballondyr. Jeg laver nemlig ballondyr til alle mulige slags arrangementer, lige fra byfesten til børnefødselsdagen. Hvis du er interesseret i ballondyr til børnefødselsdagen, så vær også lige opmærksom på, at du når du bestiller ballondyr også får en 20 % rabatkode tilsendt til Skovfars butik, det vil altså sige, at du kan bestille gaven samtidig, få den signeret og pakket ind, og leveret med Skovfar på dagen for arrangementet!

Klik ind og læs mere om mine priser, hvad jeg tilbyder og lad os finde ud af en dag hos jer.

Tag mig til    Hyggestedet!