Ballondyr til din fest

Med næsten 10 års erfaring, tusindvis af ballondyr, masser af børnefødselsdage, ballonvejledningsvideoer og samarbejder med landets førende ballonleverandør ”Pegani”, har Marcus ”Skovfar” kendskab til mange af de nemme, de svære, de kendte, og de mindre kendte ballondyr.

 

Derfor kan han med elefanter, gravhunde, sommerfugle, svær og maskingeværer give børnene til jeres fest en helt vild oplevelse, hvad enten det drejer sig om den private børnefødselsdag, byfesten, eller som en lille hygge-aktivitet i børnehaven.

Ballondyr er altid et sikkert hit

Børn i mange aldre elsker ballondyr, og med god grund, det er nemlig rigtig sjovt, at se hvad ballonerne kan blive til. Derfor er ballondyr og ballonmand altid et stensikkert valg, når du skal bruge børneunderholdning.

Personligt hader jeg når priser ikke er tydelige og gennemskuelige. Derfor forsøger jeg, der hvor det er muligt, at lade mine priser være helt officielle, og så gennemskuelige som muligt. 

Du kan se mine priser nederst på siden, eller ved at trykke her.

Gennemskuelige priser

Vurder tiden på dagen.

Når du bestiller en ballonmand får du tit kun mulighed for at bestille en time ad gangen, men det er altså meget, hvis nu der kun kommer 10 børn til festen.

Derudover, så kan det nogle gange også være svært at sige, hvor meget tid man skal bruge, fordi man jo umuligt kan vide om køen til byfesten stopper lige ved det tidspunkt.

 

 

Derfor har jeg valgt at fakturere pr. Kvarter efter den første halve time er gået. På den måde kan vi bedre tilpasse efter jeres behov, Så kan du som arrangør bedre vurdere om det er det smartest at tage et kvarter mere og vente på at alle har fået en ballon, at der er et hul i køen, eller hvad du nu har behov for.

Her har du priserne :

 

30 minutters ballondyr: 380,-

Pr. kvarter herefter 180,-

30 minutter er god tid til ca. 10 børn

Derudover kører jeg gratis lokalt i Juelsminde omegn (10 km fra    7130)

Hvis du er længere væk, så forvent transport tillæg på  3,54 kr pr. km (statens køretakst)

Bestil allerede idag

på tlf: 53 58 99 16

 

 

Når du booker Marcus ”Skovfar” til at komme og lave ballondyr, får du samtidig også tilsendt en rabatkode på 20% og frifragt til webshoppen på Skovfar.dk – denne skal bruges inden dagen før arrangementet, da Skovfar så har bøgerne med på dagen, som eventuelt kan pakkes ind som gave og signeres med personlig hilsen, hvis nu at de skal bruges som fødselsdagsgave.

Skovfars bøger kan du se i butikken - Klik her (åbner i nyt vindue)

20 % rabat og fri fragt på Skovfars børnebøger

Lær ballondyr med Skovfar!

 

 

Fra 2021 er det også muligt at booke Marcus ”Skovfar” til en ballonworkshop – det vil sige, at du og børnene nu kan lære at lave ballondyr.

Lær ballondyr – workshoppen kan også bruges til børnefødselsdagen til børn fra 8 år og opefter, til julefrokosten, til teambuilding (især relevant for pædagoger i børnehaver, der samtidig lærer noget nyt og spændende, som de kan bruge til at underholde børnene).

 

 

På dagen vil Marcus ”Skovfar” have balloner, pumper og andet relevant udstyr med, som indgår i prisen.

Prisen på ”lær ballondyr – workshoppen” afhænger af antallet af deltagere, ballondyr osv. ring derfor og få et tilbud på

 

53 58 99 16.

FB%20optima%20Logo_edited.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
0